LedenHome

Als lid van de vereniging kunt u via onderstaande link zelf uw NAW gegevens aanpassen. Ook kunt u uw wachtwoord om aan te melden op onze website, hier aanpassen.

[wp-members page=user-profile]

Tijdens de basiscursus
Op de bijencursus komt alle informatie in vier avonden op je af vliegen! Hele interessante informatie maar ook veel!
Gelukkig kun je de samenvattingen van de theorie avonden op deze pagina nalezen.

Ik wil honing slingeren, hoe ga ik te werk….
Als lid van de vereniging heb je de mogelijkheid gebruik te maken van de slinger ruimte op de bijenstal Simonsveste. Alle materialen die je nodig hebt zijn voorhanden. Op deze pagina kun je nalezen hoe je deze ruimte kan reserveren en wat de afspraken zijn bij het gebruik van de ruimte.

Ik wil mijn was smelten en er nieuwe raat van maken, hoe ga ik te werk…
Als lid van de vereniging heb je de mogelijkheid gebruik te maken van de slinger ruimte op de bijenstal Simonsveste. Alle materialen om was te smelten en raat te maken zijn hier voorhanden. Op deze pagina kun je nalezen hoe je deze ruimte kan reserveren en wat de afspraken zijn bij het gebruik van de ruimte.

mobile telefoon bijDemonstraties in openbare bijenstallen van de vereniging
Als lid van de vereniging doe je actief mee aan demonstraties op de openbare bijenstallen. Deze demonstraties worden aan het begin van het seizoen gepland en worden vermeld in de Activiteiten agenda . Je krijgt via mail een uitnodiging voor het moment van de demonstratie. Mocht je onverhoopt niet kunnen dien je zelf voor vervanging te zorgen zodat er altijd voldoende demonstrateurs aanwezig zijn. Om een vervangende imker te vinden is er een ledenlijst beschikbaar met de meest recente contact gegevens. Klik hier voor de lijst
 

Bijenstallen van leden
 
Digitale bijenkast kaart

 

kennisbank

 

[bbp-forum-index]